ANG3L_

ANG3l_

Kirstine Aarkrog & Louise Rosendal


17.02.2017 - 04.03.2017Ang3l_ er et genoptaget samarbejde mellem Louise Rosendal og Kirstine Aarkrog, og udgør en fælles installation.


Vi arbejder primært med fænomener, der relaterer sig til krop og tid og er optaget og fascineret af, hvordan vi som mennesker orienterer os i de rum, der fysisk og psykisk omgiver os. Vi er interesseret i de psykologiske og sociologiske konstruktioner, der er med til at dikterer de fænotypiske forskelle på os mennesker, fordi vi ønsker en ophævelse af disse konstruktioner. I vores arbejde er vi personligt involveret. Vi arbejder installatorisk, skulpturelt og performativt med fysiske og psykiske indgreb i krop og tid med henblik på at afsøge og ophæve de psykologiske og sociologiske konstruktioner, der dikterer forskellene på os mennesker.

Se billedreportage på Kopenhagen fra åbningen herLouise Rosendal (f. 1985 Danmark) Uddannelse: Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 - 2013

Udvalgte udstillinger: Galerie des Terreaux, Lyon. GoldCube Gallery, Berlin. Tranen, Gentofte Hovedbibliotek, København. Malmö Kunsthal, Malmo. Afgang Charlottenborg Kunsthal, København. Chinese European Art Center, Xiamen. Galleri Claus Christensen, København. ARKEN, film screening, Ishøj.


Kirstine Aarkrog (f. 1986 Danmark) Uddannelse: Det Kongelige Danske Kunstakademi 2006 - 2013

Udvalgte udstillinger: Kristus Halmtorvet 15 København, Спазм Spasme Danske Grafikeres Hus København, Pist Protta 77 København, Kris Haagen Bulgariensgade 5 København, Afgang Charlottenborg Kunsthal København, Mytteri Galleri Claus Christensen København.Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond


Facebook event