END OF THE LINE


END OF THE LINE


Andreas Albrectsen, Cathrine Raben Davidsen, Mette Nisgaard Larsen, Fie Norsker, Ahmad Siyar Qasimi, Nils Elvebakk Skalegård og Morten Schelde.


18.01 - 03.02.2018Morten Schelde og Nils Elvebakk Skalegård har sammensat kunstnere til udstillingen End of the Line, ud fra et ønske om at sætte tegningen og det figurative i centrum. Alle kunstnerne på udstillingen arbejder med tegningen som en central del af deres produktion.


Tegningen kan noget særligt. Der er en særlig intimitet forbundet med at se stregen på et papir. Det kunne næsten ligeså godt være et notat fra en dagbog, vi ser på. På den måde er tegningen nem at relatere til. Den er så direkte. Måske kan man endda påstå, at der er noget ligheds-skabende over tegningen, altså som et nærmest demokratisk projekt, da alle, der kan sætte en blyant på et papir, i teorien har lige mulighed for at byde ind. Det kræver egentlig ingen særlige forudsætninger, andet end ønsket om at manifestere sig.


End of the Line er tegningen en omsætning af virkeligheden. Verden opleves indefra, gennem sanserne. For tegningens vedkommende er synet selvfølgelig vigtigt. Men hvad sker der, når vi ikke ser på verden, som noget uden for os selv?

Man kan fylde netop det på, som øjnene ikke ser, altså synliggøre en indre verden samtidig - som en slags meditation, hvor man får sten til at flyve.


__________________________________________________________________


The exhibition is kindly supported by Statens Kunstfond & Københavns Billedkunstudvalg

__________________________________________________________________